Post | april 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min lezen

Afscheid Tjeerd

Bedankt Tjeerd! voor 5 jaar Bestuurdersacademie.


Sinds ik in 2017 ben begonnen bij Apeldoorn Pakt Aan heb ik me gelijk mogen inzetten voor de Bestuurdersacademie. Het organiseren en bijwonen van trainingen, specials en inspiratieavonden heb ik als hele zinvolle activiteiten ervaren. Naast hetgeen vrijwilligers tijdens de avonden leerden van de deskundigen vond ik vooral de interactie onderling zo mooi. Daar ontstaan mooie verbindingen. Ik draag mijn stokje over in goede handen en wens de trainers, kerngroep en andere betrokkenen heel veel succes bij het belangrijke werk. Ik zal zijdelings nog af en toe betrokken zijn als verenigingsondersteuner Sport en Welzijn. Mijn tijd die ik in de Bestuurdersacademie stak, ga ik inzetten op het thema Gezonde Leefstijl binnen Stimenz. Maar eerst nog de Inspiratieavond, waar ik naar uitkijk. Op naar nog 10 jaar Bestuurdersacademie waarbij 'we' hopelijk een mooie bijdrage mogen leveren aan veel kwalitatieve bestuurders in de gemeente!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Op 1 juli 2021 moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen ...
Lees meer

Training Penningmeester

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Ben jij de penningmeester binnen de vereniging of stichting? Of ga je dit worden? Maak dan samen met ...
Lees meer

Thema-avond: Positieve Sportcultuur

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Op maandag 12 april organiseren de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn, KNVB en NOC*NSF van 19.30-21 ...
Lees meer