een sportmaatje gezocht

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Ouderen
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42401
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/een-sportmaatje-gezocht/42401 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie wil er samen met Lorenzo sporten?

Uitgebreide omschrijving

 

 

 

 Wie zijn wij?

 

Lorenzo heeft een lichte verstandelijke beperking. Hij wil graag behandeld worden als een normale man en is altijd in voor een geintje. Hij is erg zelfredzaam en kan zich verwoorden. Soms heeft hij een grote mond, maar hij heeft een klein hartje. Als hij boos is, loopt hij uit de situatie, hij heeft dan even tijd nodig om rust te creëren. Lorenzo heeft geleerd om niet meer in conflict met anderen te komen, maar soms heeft hij het idee dat hij zich moet mengen in een ruzie tussen anderen. Hij kan hier goed op worden aangesproken.

  

Werkzaamheden

Lorenzo is een sociale, spontane en vriendelijke man van 22 jaar. Hij wil graag een maatje om mee te gaan sporten bij Fit voor Free.

 Wij vragen

Lijkt het je leuk om regelmatig met Lorenzo te gaan sporten? Dan is Lorenzo op zoek naar jou! Hij hoopt binnenkort kennis met je te maken.

 Wij bieden

  • een mooie vrijwilligersplaats
  • een eindejaarsgeschenk
  • verzekerd voor WA en ongevallen
  • reiskosten vergoeding
  • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
  • betrokken bijdrage bij de cliënten
  • volop waardering en een onbetaalbare ervaring

 Tijdsbesteding

In overleg

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.  

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)