Zullen we samen op stap?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42206
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Zullen-we-samen-op-stap/42206 om je aan te melden

Samenvatting

Alie is een sociale en gezellige vrouw, geef jij haar een stukje persoonlijke aandacht?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Alie woont op een leuke woongroep met 9 anderen. Visite wordt altijd met open armen ontvangen. Door haar enthousiasme is Alie een erg leuk persoon om vrijwilliger voor te worden.

Alie zou het leuk vinden om iemand te hebben bij wie ze af en toe eens op bezoek kan, of die eens bij Alie op bezoek komt en activiteiten en uitstapjes met haar wil ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen, fietsen op de tandem, stadsbezoekje, ergens een hapje eten of een bezoek aan de dierentuin. Alie vindt alles eigenlijk wel leuk, maar geniet vooral van dat stukje persoonlijke aandacht.

Wat vragen wij?

Een bezoekvrijwilliger met aandacht voor Alie. Die het leuk vindt erop uit te gaan. Alie is gemakkelijk in de omgang, maar het is wel belangrijk om duidelijk naar haar toe te zijn. We vragen een vrijwilliger waar we van op aan kunnen, die zich aan de afspraken houdt. Dit is voor Alie erg belangrijk.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van

's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)