Zullen we samen met de bal spelen?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42203
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Zullen-we-samen-met-de-bal-spelen/42203 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bas is een vrolijke jongen die graag een activiteit in de gymzaal gaat doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Bas?

Bas is een vrolijke jongen van 22 jaar met een ernstig verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep met andere bewoners. Hij luistert graag naar muziek en kijkt graag tv. Hij kan niet met gesproken woorden communiceren, maar begrijpt korte zinnen wel. Verwijzers  helpen hem om jou te begrijpen. Door gevoelige handen en voeten staat hij niet zo stevig op zijn voeten en kan hij uit balans raken. Korte stukjes kan hij zelf lopen. Bas is graag bezig, maar kan zich maar kort concentreren omdat hij snel is afgeleid. Hij speelt graag met de bal. 

Wat vraagt Bas?

Een bezoekvrijwilliger  die met Bas naar de gymzaal gaat. De gymzaal is gelegen op ons terein. Voorkeur voor een man of een vrouw heeft Bas niet, ook maakt de leeftijd niet uit. Een gezellige vrijwilliger die met Bas actief aan de slag gaat met de bal.

Bas is niet zo heel erg stabiel door gevoeligheid in zijn voeten. De vrijwilliger moet daarom wel in fysiek goede conditie zijn.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)