Skip Navigation
Yvonne zoekt een maatje

Yvonne zoekt een maatje

Structureel werk · Flexibele uren
Hoenderloo, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyBegeleidingSociaal contact
WelzijnBuurt & omgevingMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#64213
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Yvonne-zoekt-een-maatje/64213 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Yvonne is een vrouw van 47 met een licht verstandelijke beperking. Ze woont nog thuis met haar moeder en wil graag met een maatje leuke dingen doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Yvonne?  

Yvonne is een vrouw 45 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze woont samen met haar moeder thuis in Hoenderloo en krijgt ambulante begeleiding vanuit ‘s Heeren Loo. Overdag werkt ze bij onze Brasserie en de catering. Hier heeft ze het erg naar haar zin. Ze leert iedere dag nog nieuwe vaardigheden bij. Ze werkt in haar eigen tempo en kan soms nog weleens vallen. Ze kan goed communiceren en heeft een grote mate van zelfredzaamheid. 

 

Yvonne wil graag een maatje met wie ze leuke dingen kan doen. Bijvoorbeeld naar een concert gaan, winkelen, gezellige even er op uit of mee als ze naar het ziekenhuis moet. Haar voorkeur gaat uit naar een vrouw van haar eigen leeftijd. Iemand die net als zij gezellig is, behulpzaam en geduld heeft. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen