Yvonne zoekt een maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42427
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Yvonne-zoekt-een-maatje/42427 om je aan te melden

Samenvatting

Yvonne zoekt een maatje waarmee ze samen leuke dingen kan doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Yvonne? 
Yvonne is een vrouw 45 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze woont samen met haar moeder thuis en krijgt ambulante begeleiding vanuit ‘s HeerenLoo. Overdag werkt ze in een supermark en doet de catering. Hier heeft ze het erg naar haar zin. Ze leert iedere dag nog nieuwe vaardigheden bij. Ze werkt in haar eigen tempo en kan soms nog weleens vallen. Ze kan goed communiceren en heeft een grote mate van zelfredzaamheid. 
 Wat vraagt Yvonne? 
Yvonne wil graag een maatje met wie ze leuke dingen kan doen. Bijvoorbeeld naar een concert gaan, winkelen, gezellige even er op uit of mee als ze naar het ziekenhuis moet. Haar voorkeur gaat uit naar een vrouw van haar eigen leeftijd. Iemand die net als zij gezellig is, behulpzaam en geduld heeft. 
  
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  •  
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)