Wim wil graag wandelen

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42188
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wim-wil-graag-wandelen/42188 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wim is dol op wandelen en zoekt iemand die dit met hem wil doen

Uitgebreide omschrijving

Wie is Wim?

Wim is een actieve man van 67 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Het is een lange slanke man die graag buiten is. Het is een vrolijke man en als Wim je leert kennen zoekt hij steeds meer contact, geeft je een arm en zoekt oogcontact. Wim kan goed lopen zonder hulpmiddelen en is in staat grote stukken af te leggen. Hij praat niet, maar kan wel dingen duidelijk maken door te wijzen en te kijken. Hij werkt graag, maar als hij niet aan het werk is, wordt hij onrustig. De loze momenten zijn niet fijn voor hem. Zodra de begeleiding gaat wandelen, staat hij voor de deur om lekker naar buiten te gaan. Wim kan nog weleens onrustig springen als hij wat gespannen is, maar is zeker niet agressief.

Wat vraagt Wim?

Voor Wim zijn wij op zoek naar iemand die het fijn vindt om een lekker stuk te wandelen. Dat kan hier op het terrein en later wellicht ook buiten het terrein. Een vrijwilliger die in het weekend zou kunnen, omdat Wim dan niet werkt. Dit kan eens per week, eens per twee weken of eens per maand zijn. Graag tussen 10:00-17:00 

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen