Willem is graag buiten

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42184
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Willem-is-graag-buiten/42184 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie neemt Willem mee naar buiten voor een wandeling of een drankje in de zon?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Willem?

Willem is een man van 71 jaar oud met een ernstig verstandelijke beperking. Hij kan niet communiceren door middel van woorden, maar pakt jou bij de hand als hij iets duidelijk wil maken. Willem is volledig afhankelijk van zijn begeleiding. Binnen zijn woning loopt hij erg veel en gaat, als het even kan lekker buiten in het zonnetje zitten. Voor langere afstanden buiten, maakt hij gebruik van een rolstoel. Willem kan met iedereen goed opschieten en heeft geen moeite met onbekende mensen. Hij geniet van de buitenlucht. Willem heeft epilepsie, gemiddeld heeft hij 2 aanvallen per jaar. Hierop wordt je als vrijwilliger ingewerkt door zijn begeleiding.

Wat vraagt Willem?

Voor Willem zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het liefst om de week op de vrijdag of eventueel in het weekend bij hem op bezoek wil komen. Iemand die het net zo lekker vindt om buiten te zijn voor een wandeling, naar leuke activiteiten kijken, of ergens iets te eten of te drinken. 

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)