Wil jij verschillende activiteiten met mij ondernemen?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42157
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wil-jij-verschillende-activiteiten-met-mij-ondernemen/42157 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen activiteiten ondernemen met Herman. Wandelen, boodschappen doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Herman is cliënt met niet aangeboren hersenletsel. Hij laat een wisselend beeld zien t.a.v. zijn geheugen. Het ene moment kan hij iets tot in detail onthouden, en het andere moment is hij dingen die hem verteld zijn direct weer kwijt. Hij heeft problemen met oriëntatie in tijd, plaats en persoon. Hij is erg op zich zelf gericht en doet vaak een beroep op zijn begeleiders.

Hij is redelijk mobiel en maakt gebruik van en rollator. Zijn mobiliteit gaat achteruit omdat hij moeilijk te motiveren is om te bewegen. Meer bewegen zou goed voor hem zijn. Herman wil graag hulp bij het bouwen van een bouwpakket. Ook zou het fijn zijn als er iemand met hem wil gaan wandelen, boodschappen doen en fietsen op een duo fiets. Ook is er een mogelijkheid om bij de afdeling fysiotherapie gebruik te maken van een motomed. (fiets met beeldscherm). Hier is Herman heel enthousiast over.

Herman is een man met veel humor als je zijn vertrouwen hebt gewonnen. Het is belangrijk om de tijd te nemen om een band met hem op te bouwen en niet te gauw teleurgesteld te zijn als Herman een keer iets niet wil.

Werkzaamheden

Samen wandelen, boodschappen doen, fietsen op de duo fiets en samen bouwen van een bouwpakket

Wij vragen

•Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking

•Je kunt rustig en vriendelijk en duidelijk met mensen omgaan

•Je bent verzorgend en hebt humor

•Je bent voor langere tijd beschikbaar

Wij bieden

•een mooie vrijwilligersplaats

•een eindejaarsgeschenk

•verzekerd voor WA en ongevallen

•reiskostenvergoeding

•jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet

•mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten

•betrokken bijdrage bij de cliënten

•volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Tijdsbesteding 

 In overleg in de middag of de weekenden.

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via’ s Heeren Loo aangevraagd, deze is gratis.

 

 

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wil jij verschillende activiteiten met mij ondernemen?
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)