Wil jij van betekenis zijn voor mensen met een verstandelijke beperking?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42850
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wil-jij-van-betekenis-zijn-voor-mensen-met-een-verstandelijke-beperking/42850 om je aan te melden

Samenvatting

Wil jij met onze cliënten even een ommetje maken of een spelletje spelen? Of creatieve activiteiten doen zoals muziek maken, knutselen, zwemmen, bakken of koken? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken! Eigenlijk is alles goed. Waar het om gaat is dat de cliënten blij zijn dat je komt!

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers zijn van groot belang voor ‘s Heeren Loo. De extra aandacht die jij kunt geven aan onze cliënten is een waardevolle aanvulling op de zorg die we bieden. We ervaren de inzet van vrijwilligers daarom als onmisbaar. Door te werken als vrijwilliger krijg je de kans om iets voor iemand te betekenen. Hiermee is dit een waardevolle invulling van je tijd. Door jouw ondersteuning kunnen onze medewerkers zich namelijk volledig richten op de zorg en begeleiding van de cliënten. Dat dit vrolijke gezichten oplevert bij onze cliënten mag duidelijk zijn. Eigenlijk kunnen we stellen dat door de inzet van vrijwilligers de zorg beter wordt.  
Denk jij dat je samen met onze medewerkers een bijdrage kunt leveren aan het levensgeluk van onze cliënten of heb je behoefte aan meer informatie dan kun je contact opnemen met onze vrijwilligers coördinator. 
 
Wat vragen wij? 
Een vrijwilliger die activiteiten wil ondernemen met cliënten met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 5 tot 40 jaar oud. De cliënten wonen nog thuis en komen naar ‘s Heeren Loo om de ouders te ontlasten. Wil jij deze kinderen een leuke middag/ weekend/ vakantie bezorgen? Neem dan contact met ons op! Welke dag jij beschikbaar bent, kunnen we samen in overleg afstemmen.  
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wil jij van betekenis zijn voor mensen met een verstandelijke beperking?
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)