Wil je samen met Mandy treinen kijken?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42431
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wil-je-samen-met-Mandy-treinen-kijken/42431 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mandy is een jonge meid met een licht verstandelijke beperking die op zoek is naar een maatje om bijvoorbeeld samen treinen te kijken.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Mandy?

Mandy is een vrouw van 23 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Ze is gek op paardrijden en treinen kijken. Zanger Jannes is haar favoriet. Mandy zoekt veel nabijheid en moet altijd een beetje wennen aan nieuwe mensen. Ze heeft veel behoefte aan duidelijkheid en bevestiging. Als ze iemand goed kent en diegene duidelijk is tegen haar, kan je wel een leuk gesprek met haar voeren. Anders is ze vaak een beetje stil. Als Mandy boos is, kan ze nog weleens schelden. Belangrijk is dat je duidelijk en direct naar bent.

Wat vraagt Mandy?

Mandy is op zoek naar een vrijwilliger die om de 2 weken op zaterdagochtend/begin van de middag met haar op stap wil. Een keer naar de bioscoop, een leuk uitje of treinen kijken. Iemand die speciaal voor haar komt. Een vrijwilliger die stevig in zijn schoenen staat, die duidelijk is en geduld heeft. Het zou mooi meegenomen zijn als je ook van treinen houdt.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)