Wil je 1x per maand bij Nadja op visite?

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42187
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wil-je-1x-per-maand-bij-Nadja-op-visite/42187 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Nadja is een gezellige kletskous en wil graag samen koffiedrinken.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Nadja?

Nadja is een vrouw van 34 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze houdt van gezelligheid en kletst erg graag. Ze woont zelfstandig op haar appartement met sturing van begeleiders. Ze is mobiel en maakt gebruik van een driewielerfiets. Ze heeft knuffels die ze behandeld als haar knuffelkindjes, ze is gek van Michael Jackson en van knutselen. Geestelijk en lichamelijk kan Nadja snel moe raken. Ze is gevoelig en kan van slag raken als ze het even niet meer overziet. In het appartementencomplex is altijd begeleiding aanwezig.

Wat vraagt Nadja?

Nadja zou graag een vrijwilliger willen die 1x per maand bij haar op bezoek komt in haar appartement. Het liefst op de zaterdag na 14.00 uur. Iemand die het leuk vindt om haar beter te leren kennen tijdens kopjes koffie of thee. Lekker samen kletsen en eventueel in de toekomst leuke dingen samen doen als jullie elkaar beter kennen en er aan toe zijn. De vrijwilliger moet geduld hebben, goed kunnen luisteren, rustig en begripvol zijn. Bij voorkeur een vrouw. De leeftijd maakt niet uit.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen