Wie wil er samen met Stef leuke dingen ondernemen?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42381
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-wil-er-samen-met-Stef-leuke-dingen-ondernemen/42381 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stef van 20 wil graag leuke dingen in het weekend ondernemen met een maatje.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Stef?

Stef is een jonge man van 20 jaar met een licht verstandelijke beperking. Hij houdt van gezelligheid, mensen om hem heen en heeft humor. Hij wil graag gehoord en gezien worden. Stef houdt van samen op stap gaan naar de stad, gezellig naar een terrasje gaan, bowlen, een eindje toeren met de auto enz. Eigenlijk is hij voor veel in wat andere jongens van zijn leeftijd ook leuk vinden.

Wat vraagt Stef?

Een vrijwilliger die eens in de zoveel tijd een moment in het weekend vrij voor hem kan maken om samen leuke dingen te ondernemen. Bij voorkeur een man tussen de 20 en 30 jaar. Iemand die mondig is en zich kan inleven in de behoefte van Stef. De frequentie en de activiteit zal in overleg gaan i.v.m. zijn financiën,

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij of Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wie wil er samen met Stef leuke dingen ondernemen?
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)