Wie wil er 1 x per maand met Robert naar de bioscoop?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42480
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-wil-er-1-x-per-maand-met-Robert-naar-de-bioscoop/42480 om je aan te melden

Samenvatting

Robert vind het leuk om films te kijken met humor of tekenfilms/animatie films. Het is voor Robert haalt veel plezier uit het ontmoeten van nieuwe mensen en aan het maken van uitstapjes.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Robert? 
Robert is een vrolijke man van 52. Houdt erg van gezelligheid en van het maken van grapjes. Robert vindt het leuk om in zijn vrije tijd naar de Klup te gaan of naar de disco. Ook vindt Robert het leuk om muziek te luisteren of om te tekenen/kleuren. Robert heeft geen medische problemen maar heeft wel baat bij duidelijkheid. Zijn veiligheid haalt hij uit zijn begeleider. 
 
Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Robert naar de bioscoop te gaan? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad! 
 
Wat vraagt Robert? 
Wanneer hij eens per 2 of 3 weken een uitje heeft zou dit voor hem fijn zijn. Wanneer de uitjes in de weekenden zijn zou dit voor hem het beste uitkomen. In de avond heeft zijn voorkeur. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wie wil er 1 x per maand met Robert naar de bioscoop?
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)