Wie werkt er graag met hout?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42190
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-werkt-er-graag-met-hout/42190 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar iemand die eens per week samen met een jongeman met een licht verstandelijke beperking vogelhuisjes of andere eenvoudige houten producten komt maken.

Uitgebreide omschrijving

 

Om wie gaat het?

Het gaat om een jongeman met een licht verstandelijke beperking. Hij is mobiel en zelfredzaam in de adl. Hij is wat schuchter. Hij gaat overdag zelfstandig naar dagbesteding Hout en Groen, dit is een locatie buiten het terrein in de wijk het Woudhuis. Hier wordt veel buiten gewerkt. Hij maakt graag vogelhuisjes en andere eenvoudige houtproducten.

 

 Wat vraagt hij?

Het zou voor hem fijn zijn als er eens per week op een vaste dag een vrijwilliger komt die bijvoorbeeld van 10:00-12:00 of van 13:00-15:00 samen met hem hout komt bewerken bij de dagbesteding. Hij is bekend met het maken van vogelhuisjes, maar ook andere eenvoudige producten kunnen naar eigen inzicht gemaakt worden. Affiniteit met houtbewerking is daarom wel prettig.Er is geen voorkeur voor een man of vrouw. Wel is het belangrijk dat het iemand is met een beetje levenservaring. De dag en het tijdstip zijn in overleg.

 

 

 

Wij bieden je 

 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

 

 

 

Organisatie informatie 

 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

 

 Enthousiast? 

 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)