Wie leert Gerda weer pianospelen

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42201
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-leert-Gerda-weer-pianospelen/42201 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vroeger kon Gerda piano spelen, maar dat is helaas verwatert, wie helpt haar om het weer te leren?

Uitgebreide omschrijving

Wie ben ik?
‘Ik ben een vrolijke, verzorgde en gezellige vrouw die graag in contact komt met anderen. Ik hou ervan om er goed uit te zien en wil graag anderen vermaken.’

Vroeger kon Gerda piano/keyboard spelen, maar door omstandigheden is dit verwatert. Gerda heeft de smaak echter te pakken gekregen en zou dit graag weer oppakken. Ze is erg gemotiveerd om weer piano te leren spelen.

Gerda heeft een lichtverstandelijke beperking en verplaatst zich zelfstandig door middel van een rolstoel. Dit weerhoudt haar er niet van om op zoek te gaan naar een vrijwilliger die haar weer op weg helpt op de piano. Ze zoekt een vrijwilliger met goede verbale communicatie die haar piano leert spelen, iemand die van gezelligheid houdt en die geduldig is.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen