Wie laat Tinus glimlachen?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42182
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-laat-Tinus-glimlachen/42182 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tinus geniet erg van 1 op 1 momenten

Uitgebreide omschrijving

Wie is Tinus?

Tinus is een man uit 1946. Hij is ernstig verstandelijk beperkt. Hij is erg slechthorend en ziet maar 10%. Dit vraagt dus wel iets van de manier waarop je met Tinus om kan gaan. Vanwege zijn handicaps moet hij overal in begeleid worden. Hij loopt zelfstandig met de begeleiding aan de hand of achter de begeleiding. Als hij situaties eng vindt, zoals slecht verlichte ruimtes of onbekend terrein of waar veel mensen lopen, dan vindt hij het fijn dat hij directe begeleiding krijgt. Hij reageert goed op zijn naam en korte opdrachten, mits hij het hoort. Hij heeft een aantal dwangmatige bewegingen zoals naar de grond kijken tijdens de wandeling en rondjes draaien. Tinus geniet van 1 op 1 momenten, hij glimlacht en neuriet dan. Hij houdt van wandelen, fietsen, toeren met de auto.

Wat vraagt Tinus?

Voor Tinus zijn wij op zoek naar een man of vrouw die het leuk vindt om kleine activiteiten te doen met hem. Dit kan zijn; wandelen over ons mooie terrein, fietsen op zijn duo fiets, met de auto mee een eindje toeren, naar de kinderboerderij op ons terrein of samen kleding kopen. Het liefst overdag in het weekend, omdat hij dan geen dagbesteding heeft, maar op andere dagen is het in overleg ook mogelijk. 

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)