Wie komt er wekelijks voor onze cliënten koken?

3 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Zorg & Welzijn
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#43596
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-komt-er-wekelijks-voor-onze-clienten-koken/43596 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken iemand die 1x per week voor 6 cliënten met een ernstig verstandelijke beperking komen komt koken

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 

Het gaat om een groep van 6 cliënten met een ernstig verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De woning staat op het terrein van 's Heeren Loo. Er wonen 5 mannen en 1 vrouw in de leeftijd tussen de 28 en 50 jaar oud. De meeste cliënten zijn mobiel. Een aantal cliënten heeft autisme. De communicatie verloopt voor een aantal cliënten via picto's (foto's). Het is een dynamische groep. Onderling zijn er interacties, maar er is geen sprake van fysieke agressie. Op de groep is altijd begeleiding aanwezig. 

 

Wat vragen wij? 

De begeleiders koken iedere dag zelf voor deze groep. Het zou fijn zijn als er een vrijwilliger is die 1x per week voor deze groep zou kunnen koken. Jij kookt en de cliënten beleven mee en kijken toe. Ze kunnen niet meehelpen, maar snoepen wel graag mee tijdens de bereiding. Ze komen geregeld even kijken in de keuken. De begeleiding doet de boodschappen en is tijdens het koken altijd aanwezig. Vind jij het leuk om voor deze groep te koken? Eet je gezellig mee? 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid  

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wie komt er wekelijks voor onze cliënten koken?
2 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)