Wie komt er speciaal voor Patricia?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42715
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-komt-er-speciaal-voor-Patricia/42715 om je aan te melden

Samenvatting

Samen wandelen, winkelen, naar de kinderboerderij, autorijden of naar de Intratuin. Het zijn de kleine dingen die haar blij maken.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Patricia? 
Patricia is een vrouw van 48 met een matig verstandelijke beperking. Ze woont op een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo. Overdag heeft ze een aantal dagdelen per week dagbesteding. Helaas is ze sinds het corona virus thuis. Ze heeft een sociaal emotioneel niveau van 3 jaar en een cognitief niveau van 5 jaar. Ze kan een gesprek voeren, passend bij haar niveau, dit is niet altijd even goed verstaanbaar. Maar hoe langer je haar kent, hoe beter je haar leert te verstaan. Ook kan ze eenvoudige taken uitvoeren en eenvoudige keuzes maken. Ze is klein van stuk, heeft een guitig gezicht met ietwat dichtgeknepen ogen. Ze loopt traag, loopt kleine stukjes, maar zit het liefst in een rolstoel. Patricia is geïnteresseerd in de begeleiding op de groep en heeft een hele leuke, lieve kant. Maar wanneer ze overprikkeld wordt of te lang moet wachten, kan ze haar ongenoegen uiten door te mopperen, op haar hand te bijten of aan haar haar te trekken. Haar begeleiders weten jou goed te vertellen wat je in deze situatie kan doen. Met duidelijkheid en begrip komen we al een heel eind. 
Patricia kleurt graag, scheurt graag papier, kijkt graag filmpjes op de tablet, en doet graag gezellige dingen in de nabijheid van iemand. 
  
Wat vraagt Patricia? 
Voor Patricia zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die graag met haar kleine leuke dingen doet. Je moet je voorstellen dat ze de hele tijd in groepsverband leeft, dan is 1 op 1 aandacht erg fijn. Even ergens wat met haar drinken, naar de Intratuin, naar de kinderboerderij, bij jou thuis op bezoek komen, een stukje autorijden enz. Iemand die haar gedrag begrijpt of wil leren begrijpen, iemand die duidelijk kan zijn en geduld heeft. Iemand die de mooie dingen in de mens kan zien en daarvan kan genieten. Het liefst iemand die eens per maand speciaal voor haar wil komen. De dag of het tijdstip maakt hierin niet uit. 
 
 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)