Skip Navigation
Wie komt er speciaal voor Frits?

Wie komt er speciaal voor Frits?

Structureel werk · 1–4 uur/week
Kristal, Distelvlinderlaan, 7323 Apeldoorn Noordoost, Apeldoorn, Gelderland 7323 RK, Nederland
Activiteiten begeleidenMaatje & buddy
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#69516
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-komt-er-speciaal-voor-Frits/69516 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Frits is graag actief, maakt graag dingen en is in voor een grapje. Met een maatje is dit veel leuker!

Uitgebreide omschrijving

Wie is Frits? 

Frits is een man van 66 jaar met een licht verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep in de wijk Zuidbroek dat onderdeel is van 's Heeren Loo. Hier krijgt hij 24 uurs zorg. Frits is een vrolijke en gezellige man die graag praat en veel fantasie heeft. Hij maakt graag grapjes. Hij is in vaardigheden zelfstandig, communicatief vergelijkbaar met iemand van 8 jaar en sociaal vergelijkbaar met iemand van 4 jaar. Hij vindt het prettig als er direct, helder en duidelijk tegen hem gepraat wordt. Hij is veilig in het verkeer, kan goed lopen en kan zwemmen. Hij is graag actief; zoals wandelen, fietsen en hij werkt graag met zijn handen. Hij maakt dan vogelhuisjes op diamond painting. Maar ook vissen, erop uitgaan naar bijvoorbeeld een braderie of een spelletje doen vindt hij erg leuk. Overdag gaat hij naar dagbesteding, maar in april 2024 gaat hij met pensioen en heeft hij veel meer vrije tijd. 

 

Wat vraagt Frits? 

Frits vraagt al een hele tijd naar een vrijwilliger en bedenkt van alles wat hij samen met een vrijwilliger zou willen doen. Hij zoekt iemand die energie heeft, ondernemend is net als hij, in is voor een grapje, die graag met hem op pad wil gaan. Bijvoorbeeld fietsen, wandelen, uitjes, dingen maken samen, ergens wat eten, gezellig praten. Kortom een heleboel waar je Frits blij mee kan maken. Vooral dat er iemand speciaal voor hem komt! Het geslacht en de leeftijd maken niet uit, humor en ondernemend zijn zijn belangrijker. Mocht je met Frits op een uitje gaan, dan bespreek je vooraf met de begeleiding wat het budget is. De dag en het tijdstip zijn in overleg. Eens per week zou heel erg fijn zijn, maar minder kan ook. In 2024 kan hij alle dagen vanwege zijn pensioen. 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wie komt er speciaal voor Frits?