Wie helpt boer Wim?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42146
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-helpt-boer-Wim/42146 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wim heeft altijd thuis gewoond op zijn boerderij, maar kan dit helaas niet meer door zijn fysieke gesteldheid. Dagelijks een uurtje naar de boerderij zou hem erg goed doen!

Uitgebreide omschrijving

Wie is Wim?

Wim is een man van 75 jaar oud. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en dementie. Tot voor kort woonde hij nog op zijn boerderij met behulp van zijn buurman en thuiszorg. Helaas is hij fysiek erg achteruit gegaan waardoor hij niet meer alleen kan wonen. Wim geniet erg van paarden,andere boerderijdieren en het buiten zijn. Hij kletst gezellig en praat graag dialect/plat. Hij heeft volledige hulp nodig bij de adl. Hij eet en drinkt wel zelf als dit voor hem staat. Hij maakt gebruik van een rolstoel. Wim is verdrietig, het buiten zijn geeft hem hierin afleiding. Vandaar de vraag voor een vrijwilliger.

Wat vraagt Wim? Wim wil het liefst maandag tot en met vrijdag van 9.45-10.45 uur naar de boerderij op het terrein waar hij woont. Dit is op loopafstand. Hij wil graag kijken bij het uitmesten van de stallen. Ook in de middag vanaf 13.00 uur zou het fijn zijn als Wim zou kunnen wandelen om vervolgens rond 13.30 uur op de boerderij te kunnen zijn voor zijn werkzaamheden op de boerderij. Mocht je interesse hebben, maar niet alle dagen kunnen, dan horen wij het ook graag. 

Wij bieden je: 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

Organisatie informatie:

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)