Wie gaat met Ronny samen de hort op?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42702
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-gaat-met-Ronny-samen-de-hort-op/42702 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ronny zoekt iemand die speciaal voor hem komt om leuke activiteiten mee te doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Ronny?
Ronny is een vrolijke man uit de Achterhoek met een verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo. Hij praat enigszins met een accent.Ronny spreekt sommige woorden niet goed uit waardoor hij moeilijker te verstaan is als je hem niet kent. Ronny is 52 jaar. Als echte Achterhoeker houdt Ronny natuurlijk van de muziek als Normaal en Bennie Jolink. Dit luistert hij graag en kijkt hij ook op tv.. Ronny kan behoorlijke stukken lopen en ook fietsen op de (duo)fiets vindt hij erg leuk. Ronny uit zijn tevredenheid met een brede glimlach. Ronny houdt er ook van om gezellig een kletspraatje te houden. 

Wat vraagt Ronny?
Ronny zoekt iemand waar hij een klik mee kan hebben, iemand die in het weekend of ‘s avonds speciaal voor hem komt. Ronny wil graag samen fietsen, wandelen, autorijden en gezellig kletsen. Ronny is nu, vanwege Corona, hele dagen vrij en heeft veel vrije tijd waarin hij kan afspreken. Als Ronny weer kan werken zou hij graag af willen spreken in de weekenden of ‘s avonds om samen dingen te ondernemen. Hij heeft daarbij geen voorkeur voor een bepaalde dag en een vrijwilliger kan zowel een man als een vrouw zijn. Als je Ronny wat beter kent ga je hem zeker ook beter verstaan.

Wij bieden je
• Een mooie vrijwilligersplaats
• Een eindejaarsgeschenk
• Verzekerd voor WA en ongevallen
• Reiskostenvergoeding
• Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
• Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
• Betrokken bijdrage bij de cliënten
• Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
• Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)