Skip Navigation
Wie gaat er met ons mee naar de kerk op ons woonzorgpark?

Wie gaat er met ons mee naar de kerk op ons woonzorgpark?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Activiteiten begeleidenZorgMaatje & buddyBegeleidingSociaal contact
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#61445
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-gaat-er-met-ons-mee-naar-de-kerk-op-ons-woonzorgpark/61445 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zouden het fijn vinden als er een of meerdere vrijwilligers zijn die met onze cliënten mee kan gaan naar onze kerk.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 

Wij zijn een gezellige groep met 10 oudere cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. Deze mensen functioneren op een leeftijd van 0 tot 3 jaar. Drie van hen kunnen praten en de rest maakt klanken. De meeste cliënten zijn volledig afhankelijk van onze zorg en begeleiding. Buitenshuis zitten er 6 cliënten in een rolstoel en de andere lopen met een rollator. Dit maakt het voor het personeel niet mogelijk om met z'n allen tegelijk op pad te gaan. Vandaar dat wij het heel fijn zouden vinden als vrijwilligers zich aanmelden om ons te helpen.  

De cliënten gaan graag naar onze kerk op ons woonzorgpark. Zij beleven de dienst op hun eigen manier. De 1 zingt mee en de ander ervaart ineens rust. Je hoeft niet religieus te zijn om te genieten van onze cliënten die genieten. 

 

Wat vragen wij? 

Wij zijn op zoek naar een lieve, gezellige vrijwilliger(s) die minimaal eens per maand/ maximaal iedere zondag tussen 10:00-12:00 met ons mee kan naar de kerk. Iemand die fysiek in orde is om een rolstoel te duwen of een cliënt een arm te bieden. Heb je affiniteit met onze doelgroep en heb je tijd over op de zondagochtend? Kom dan eens vrijblijvend gezellig kijken hoe zo'n dienst verloopt. Meerdere vrijwilligers zijn welkom, dus kom gezellig samen met je buurvrouw of vriendin! 

 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wie gaat er met ons mee naar de kerk op ons woonzorgpark?