Wie gaat er met ons mee naar de kerk op ons terrein?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42192
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wie-gaat-er-met-ons-mee-naar-de-kerk-op-ons-terrein/42192 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie wil er zondags mee met een aantal cliënten naar de kerk?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn een leuke groep met cliënten met een ernstige verstandelijke beperking. Zij zijn tussen de 69 en 73 jaar oud. Een aantal cliënten kunnen lopen, anderen zijn afhankelijk van een driewieler of rolstoel. Eenieder geeft op zijn eigen manier aan wat hij of zij prettig vindt door non verbale of verbale communicatie. Een aantal cliënten zijn slechthorend of slechtziend, zoals bij deze leeftijd past.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een of meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om op zondag van 10:00 tot 12:00 uur mee naar de kerk te gaan. Op ons terrein hebben wij een kerk staan die zang en verteldiensten organiseert. Deze diensten zijn aangepast op het niveau van de cliënten en er heerst altijd een gezellige en enthousiaste sfeer. Voor onze cliënten is het altijd een verruiming van het weekend. Helaas kan de begeleiding niet altijd mee.Vandaar dat wij op zoek zijn naar vrijwilligers die graag mee willen.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Wie gaat er met ons mee naar de kerk op ons terrein?
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)