Welke creatieveling komt activiteiten bij onze dagbesteding doen?

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42149
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Welke-creatieveling-komt-activiteiten-bij-onze-dagbesteding-doen/42149 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dagbesteding Service en Onderhoud zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om creatieve activiteiten te doen samen met de begeleiders en deelnemers.

Uitgebreide omschrijving

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Wat voor dagbesteding is Service en Onderhoud? 

Service en Onderhoud is een dagbestedingsgroep van ’s Heeren Loo. Hier komen verschillende deelnemers in de leeftijd van 25 tot 61 jaar oud om te genieten van hun dagbesteding. Deze mannen en vrouwen hebben allen een beperking, maar deze verschillen allen van elkaar. (bijv. Niet Aan Geboren Hersenletsel (NAH), Licht Verstandelijk Beperkt (LVB), midden niveau)

Deze dagbesteding is innovatief, gezellig en uitdagend om bij te horen. Er is ruimte om te leren en verkennen. En de dankbaarheid van de deelnemers is groot!

Wat vraagt deze dagbesteding?

Wij zoeken met voorkeur een vrouw in de leeftijd van 15-85 jaar, die het leuk vindt, om samen met de begeleiding en de deelnemers creatieve activiteiten te ondernemen, zoals; kralen rijgen, tekenen, plantjes verzorgen, afwassen, vegen, boodschappen doen, gezellig muziek draaien, koffie/thee drinken, praten en zingen.

Heb jij een rustig karakter en ben jij open mindend, creatief, sociaal en belangstellend, dan maken de deelnemers en begeleiders van Service en Onderhoud graag kennis met jou!

 Wij bieden

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

 Tijdsbesteding

Wij zoeken met name iemand voor de maandag, dinsdag en woensdag. Tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Dag/tijd vind in overleg plaats.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd.
Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Welke creatieveling komt activiteiten bij onze dagbesteding doen?