Vrolijke Ria zoekt 50+ vrijwilliger

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42706
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Vrolijke-Ria-zoekt-50-vrijwilliger/42706 om je aan te melden

Samenvatting

Ria zoekt iemand die speciaal voor haar komt om leuke activiteiten mee te doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Ria? 
Ria is een opgewekte vrouw van 70 jaar die met iedereen goed kan opschieten. Ze heeft een licht verstandelijke beperking en woont op een woongroep in een woonwijk in Apeldoorn. Ria houdt van gezelligheid en drinkt graag een wijntje. Ze houdt van een wandeling (gezien haar leeftijd kan dat niet meer zo ver), lekker samen op de fiets, zwemmen en naar muziek luisteren en vooral naar het kerkkoor. 's Heeren Loo heeft een eigen kerk waar zangdiensten gegeven worden. Ria is goed in staat zichzelf duidelijk en begrijpelijk verstaanbaar te maken naar anderen.  Ria heeft belang bij een open en rustige benadering waar respect belangrijk is.  
 
 
Wat vraagt Ria? 
Ria zoekt een gezellige vrijwilliger die van dezelfde dingen houdt als zij. Het liefst een vrouw vanaf 50 jaar. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger 1 of 2 keer per maand met Ria af kan spreken maar vaker mag natuurlijk ook.  Ria vindt het leuk om samen er op uit te gaan, ergens een wijntje drinken of naar het zwembad. 's Heeren Loo heeft een eigen zwembad. Ria vindt het leuk om samen naar een kerkkoor te luisteren (in de kerk of op cd), ook van andere muziek kan zij erg genieten. Geniet jij ook zo van de kleine dingen?  
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid  
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)