Vrolijke Eppo zoekt een maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42719
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Vrolijke-Eppo-zoekt-een-maatje/42719 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Eppo zoekt iemand die speciaal voor hem komt om leuke activiteiten mee te doen

Uitgebreide omschrijving

Wie is Eppo? 
Eppo is een vrolijke man van 48 jaar oud. Hij heeft een verstandelijke beperking waardoor hij ongeveer op het niveau van een 5-jarige zit. Hij houdt ervan om mooi gekleed te zijn en blinkt uit in huishoudelijke taken. Dit is ook wat hij door de week op zijn dagbesteding voornamelijk doet. Eppo is vriendelijk en hulpvaardig naar andere mensen toe. Hij ziet zichzelf niet als een man met een beperking en overschat zichzelf nog weleens. Hij helpt graag met eten koken, hij danst en zingt graag (het liefst op muziek van Madonna), hij doet graag boodschappen en fietst en wandelt graag. Kortom genieten van de kleine dingen in het leven. 
Hij woont binnen een woongroep in een woonwijk in Apeldoorn. Zijn familie is erg betrokken en zou de nieuwe vrijwilliger dan ook graag eens ontmoeten. 
  
Hij heeft het Fragiel X syndroom, hier leggen wij graag iets over uit mocht je interesse hebben. 
  
Wat vraagt Eppo? 
Natuurlijk zoekt Eppo iemand waar hij een klik mee kan hebben, iemand die 1 à 2 keer in de maand speciaal voor hem komt. Hij zou graag samen met jou met het openbaar vervoer rijden, samen boodschappen doen en koken;bij jou thuis of op de groep, samen een stukje fietsen en dan gezellig ergens wat drinken. Het zou ook leuk zijn als je zelf mee zou kunnen denken wat jullie nog meer samen zouden kunnen doen. Zijn vaste vrije dag is de donderdagmiddag, maar door de corona is hij de woensdag de hele dag vrij. Ook zou hij in het weekend kunnen afspreken. Het zou fijn zijn als dit een vaste dag zou worden. Dit gaat in overleg met zijn begeleiding.  
Eppo is goed in het onthouden van afspraken, dus het is goed als de vrijwilliger zijn afspraken nakomt. 
Hij vindt het niet prettig om gecorrigeerd te worden en heeft iemand nodig die in rust kan vertellen waarom het even nodig was. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid  
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)