Vrijwillige chauffeur gezocht!

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Vervoer
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42407
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Vrijwillige-chauffeur-gezocht/42407 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie wil er eens in de maand toeren met een busje over de Veluwe met een groepje mensen met een verstandelijke beperking?

Uitgebreide omschrijving

 

Wat is de bedoeling?

 

Wij zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Mensen met een bewijs dat ze met cliënten in een busje mogen rijden (of bereid zijn om dit bewijs te halen). Iedere 2 weken op zaterdag tussen 12:00-16:00 willen wij een busrit organiseren over de Veluwe met minimaal 6 en maximaal 8 cliënten.  De cliënten melden zich bij ons aan. Dit zijn cliënten met een verstandelijke en soms lichamelijke beperking. Alle cliënten kunnen alleen met een vrijwilliger op stap. Als chauffeur haal je de bus op, op de plek waar de bus gereserveerd wordt. De bedoeling is dat je 1, 5 rijdt en niet uit hoeft te stappen. Daarna breng je de cliënten weer veilig terug bij de opstapplaats,

 

Wat vragen wij?

 

Een vrijwilliger die geniet van het rijden. Iemand die affiniteit heeft met mensen met een verstandelijke beperking. De busrit wordt eens per twee weken op zaterdag georganiseerd. Wij zoeken een aantal chauffeurs zodat het afgewisseld kan worden.

 

Wij bieden je

 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

 

Organisatie informatie

 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

 

Enthousiast?

 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij of Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)