Truus wil graag samen wandelen

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42409
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Truus-wil-graag-samen-wandelen/42409 om je aan te melden

Samenvatting

Truus is op zoek naar een vrijwilliger die eens per week, 2 weken of maand met haar een wandeling wil maken.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Truus?

Truus is een vrouw uit 1958 met een ernstige verstandelijke beperking.Ze communiceert vooral non-verbaal. De woorden die ze gebruikt zijn voor bekenden van haar te begrijpen, maar voor onbekenden nog niet. Ze kan zich met de adl redelijk redden, maar heeft hulp nodig bij veters strikken en de rits. Ze is graag actief bezig, houdt van muziek luisteren en wandelt graag.

Wat vraagt Truus?

Truus zoekt iemand die met haar wil wandelen. Dit kan zijn op het terrein van ’s Heeren Loo of daarbuiten. Diegene moet affiniteit hebben met mensen met een beperking en mobiel genoeg zijn om een fijne wandeling te maken. Het liefst in het weekend, omdat ze dan het meeste vrije tijd heeft. In overleg met de begeleiders kan dit eens per week, 2 weken of per maand zijn.

Wij bieden je: 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)