Theo zoekt een rustig maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42142
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Theo-zoekt-een-rustig-maatje/42142 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Theo is een licht verstandelijk beperkte man van 70 en zoekt een rustig maatje die eens per 2 weken op bezoek komt en samen met hem activiteiten kan ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Theo?

Theo is een gezellige man van 70 jaar. Hij woont in een eigen huisje met hulp van ’s HeerenLoo. Hij is met wat hulp zelfredzaam, kan fietsen en is mobiel.Theo houdt van vogels en heeft zelf een valkparkiet. Hij knutselt graag met hout. Vroeger heeft hij veel gewandeld. Theo kletst graag en gaat graag mee naar een bouwmarkt zoals de Gamma.

Wat vraagt Theo?

Het zou voor Theo fijn zijn als er een vrijwilliger is die eens per 2 weken een paar uur langs zou komen om te knutselen, mee gaat naar de dierenarts, naar de Gamma of gewoon gezellig op visite komt. Theo houdt niet van drukte, dus hij zoekt een rustige duidelijke vrijwilliger. De voorkeur gaat uit naar een man van 40+. De vrijwilliger kan op iedere doordeweekse dag komen tussen 9.00-11.00 en 14.30-17.00

Wij bieden je: 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
      
Organisatie informatie:
 
 Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)