Sedat zoekt een maatje met een Turkse achtergrond

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42154
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Sedat-zoekt-een-maatje-met-een-Turkse-achtergrond/42154 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken iemand die Turkse activiteiten met Sedat kan doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Sedat? 

Sedat is een man uit 1971 met een verstandelijke beperking. Hij functioneert op het niveau van een kleuter en kan goed duidelijk maken wat hij wil. Hij is een lieve en aanhankelijke man en vindt het geweldig om leuke dingen te ondernemen zoals naar de stad, muziek of naar een evenement gaan. Zeker op Turkse mensen kan hij zeer enthousiast reageren. Hij begroet iedereen die hij denkt te herkennen en bouwt echt een band op met zijn vrijwilliger. Hij geniet enorm van lekker eten en drinken en van autorijden. Soms heeft hij een kort lontje en kan hij even boos worden, maar reageert nooit fysiek. Sedat is qua adl zelfstandig, maar alleen niet verkeersveilig. Hij loopt korte afstanden aan de arm, heeft een fiets en stapt makkelijk in de auto. Hij is halfzijdig verlamt en kan 1 arm amper gebruiken en sleept met een been. Dit belemmert hem niet erg.

 Wat zoekt Sedat? 

Sedat heeft een Turkse achtergrond, maar hier wordt helaas niets mee gedaan.Daarom zoeken wij iemand met een Turkse achtergrond. Iemand die Turks met hem kan praten, Turkse muziek met hem kan luisteren, Turks met hem wil eten en drinken en eventueel andere leuke activiteiten met hem kan doen. Dit zou echt geweldig voor hem zijn! Dus heb je een Turkse achtergrond en ben je enthousiast na het lezen? Reageer dan!

 Wij bieden

  • een mooie vrijwilligersplaats
  • een eindejaarsgeschenk
  • verzekerd voor WA en ongevallen
  • reiskosten vergoeding
  • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
  • betrokken bijdrage bij de cliënten
  • volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Tijdsbesteding 

In overleg

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via’ s Heeren Loo aangevraagd, deze is gratis.

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Sedat zoekt een maatje met een Turkse achtergrond
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)