Skip Navigation
Samen mannendingen doen zoals vroeger

Samen mannendingen doen zoals vroeger

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#76895
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Samen-mannendingen-doen-zoals-vroeger/76895 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Erik is een man van 41 jaar met niet aangeboren hersenletsel, hij zou graag een maatje willen waar hij lekker mee kan ouwehoeren

Uitgebreide omschrijving

Wie is Erik? 

Erik is een vrolijke, goed verzorgde en enthousiaste man van 41 jaar met een verstandelijke beperking door die hij op latere leeftijd heeft gekregen. Hij woont binnen een woongroep op het woonzorgpark van 's Heeren Loo. Hij heeft veel humor en staat bijzonder positief in het leven. Hij is erg sociaal en attent en altijd in voor gezelligheid. Voor onbekende mensen praat hij soms wat onduidelijk en heeft het tijd nodig om te verstaan wat hij bedoelt. Maar als je hem een beetje leert kennen, kan hij zich goed duidelijk maken. Belangrijk is dat je hem niet behandeld als klein kind. Erik kan staan, maar niet lopen, vandaar dat hij gebruik maakt van een rolstoel. Door de weeks gaat hij naar een dagbestedingsgroep op het woonzorgpark, waar hij het liefst hout zaagt. In zijn vrije tijd houdt hij van muziek luisteren, films kijken, sporten, een terrasje pakken naar mooie vrouwen kijken en buiten wandelen. Hij heeft een abonnement bij onze vrijetijd afdeling. Iedere woensdag wordt er iets georganiseerd zoals; disco, muziekcafé en filmhuis. Hij wil hier graag met een vrijwilliger aan deelnemen. Soms gaat hij het weekend naar zijn ouders. 

Erik heeft epilepsie. 

 

Wat vraag Erik? 

Erik wil erg graag een maatje (voorkeur voor een man) met wie hij leuke dingen kan ondernemen. Bij voorkeur een man van zijn leeftijd waar hij een goeie klik mee heeft. Met wie hij lekker kan kletsen en ouwehoeren. Voorheen had Erik een normaal leven en kreeg pas op latere leeftijd een beperking. Dus een vriendschap met iemand uit het normale leven is voor hem erg belangrijk. Gezellig op het terras naar mooie vrouwen kijken, grapjes maken, gezellig erop uit, wat eten of drinken bij onze Brasserie, een rondje wandelen, mee naar een filmavond of muziekcafé op ons woonzorgpark op de woensdagavond van 19:00-20:00. Het liefst in het weekend of op de woensdagavond. De frequentie, dag en tijd zijn in overleg. De begeleiders zorgen ervoor dat je wordt ingewerkt op zijn epilepsie.  

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Samen mannendingen doen zoals vroeger