Samen genieten, daar gaat het om.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42521
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Samen-genieten-daar-gaat-het-om/42521 om je aan te melden

Samenvatting

Annie is op zoek naar iemand die er speciaal voor haar is, en samen met haar de fijne dingen van het leven een mooie invulling geeft.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Annie? 
Annie is een lieve en heel gezellige vrouw met een ernstige verstandelijke beperking. Ze geniet van persoonlijke en liefdevolle aandacht. Ze maakt graag een grapje en is goedlachs. Annie haar liefste maatje en trouwe metgezel is haar rode kat (op batterijen). Annie is gek op puzzelen, knutselen, meehelpen bij het koken, voorgelezen worden maar vooral zingen. 
 
Voor Annie is een ritje met de auto een prachtige ervaring. Wat zou ze dat graag vaker doen. Samen naar de stad. Of ergens een kopje koffiedrinken (al helemaal met wat lekker erbij) maakt haar zo blij. Annie straalt van plezier als ze weet dat je komt en heeft voorpret voor tien. Je wordt, als Annie je kent, begroet met een lach van oor tot oor en hoogstwaarschijnlijk ook met een hele dikke knuffel.  
 
Annie vindt het lekker om een sigaretje te roken. Annie loopt wat moeizaam vanwege last aan haar knie (artrose). Ze kan met de rollator een klein stukje lopen, en beschikt ook over een rolstoel. 
 
Lijkt het je leuk om haar te leren kennen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad! 
 
Wat vraagt Annie? 
Annie zou graag samen een autoritje maken (het is mogelijk ook een taxibusje hiervoor in te zetten). Samen ergens een kopje koffiedrinken. Samen een schrijfboekje kopen. Maar Annie wil eigenlijk vooral samen met iemand zijn. De individuele aandacht is heel speciaal voor haar. 
 
Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken met Annie. Annie neemt graag een vrije ochtend of middag voor je op. Het zou fijn zijn als je regelmatig (denk aan 1 x per maand, vaker mag ook) er speciaal voor Annie kan zijn. 
 
Annie is op zoek naar iemand die zegt wat hij of zij doet en doet wat hij of zij zegt. Een geduldig en vriendelijk persoon die kordaat en duidelijk is.  
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)