Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.

Welzijn
Deel
Samen de hort op met Guus; foto's maken, naar de Hornbach of de Brasserie

Samen de hort op met Guus; foto's maken, naar de Hornbach of de Brasserie

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Activiteiten begeleidenMaatje & buddySociaal contactComputerElektronicaFotografie & film
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#79731
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Samen-de-hort-op-met-Guus-fotos-maken-naar-de-Hornbach-of-de-Brasserie/79731 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen de hort op met Guus; foto's maken, naar de Hornbach of even gezellig een bakkie doen bij de Brasserie

Uitgebreide omschrijving

Wie is Guus? 

Guus is een sociale, gezellige en rustige man van 67 jaar met een verstandelijke en lichamelijke beperking. 

Hij woont binnen een woongroep op het woonzorgpark van 's Heeren Loo, waar hij 24-uurs zorg krijgt. 

Sociaal emotioneel kan je Guus vergelijken met een 7-jarige, maar hij weet wel heel erg veel van de wereld. Je kan erg leuk met hem kletsen, hij heeft een goed gevoel voor humor en hij heeft een groot hart! Hij leest erg graag de krant en volgt het nieuws. Hij is gek op de jaren 80 muziek, Flodder en woonprogramma's. Op zijn tablet volgt hij veel YouTube kanalen over diverse onderwerpen. Hij zou erg graag foto's willen maken op ons woonzorgpark of daarbuiten. Dit kan met zijn camera of telefoon. Hij is dol op digitale gadgets. Hij maakt gebruik van zijn elektrische rolstoel, die hij zelf bedient. Hij mag zonder begeleiding over het woonzorgpark, daarbuiten heeft hij begeleiding nodig. Door de week gaat hij naar een dagbestedingsgroep waar samenzijn en gezelligheid voorop staan. Guus heeft epilepsie; dit zijn vaak korte aanvalletjes van een paar seconden. Heel zelden moet er medicatie via een neusspray worden toegediend.  

 

Wat vraag Guus? 

Guus is op zoek naar een gezellig maatje die speciaal voor hem komt. Een maatje waarmee hij foto's kan maken, samen een kopje koffie kan drinken in onze Brasserie, even samen mee wandelen naar de Intratuin of de Hornbach of gewoon lekker kletsen over gadgets of andere dingen. Het liefst in het weekend, maar door de weeks is ook gezellig. Guus vindt het belangrijk dat de vrijwilliger luistert en geen haast heeft. Een vrijwilliger met een goed gevoel voor humor. En iemand die iets weet van fotografie en digitaal handig is, zou helemaal geweldig zijn. Natuurlijk word je als vrijwilliger ingewerkt op zijn epilepsie, maar dit vergt niet zoveel. De frequentie, de dag en het tijdstip zijn in overleg. 

 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Samen de hort op met Guus; foto's maken, naar de Hornbach of de Brasserie

Over s Heeren Loo Locatie Apeldoorn

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.