Ruud zoekt een maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42400
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Ruud-zoekt-een-maatje/42400 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ruud houdt van kunst, voetbal kijken, bioscoop , muziek en is erg creatief!

Uitgebreide omschrijving

Wie is Ruud?

Ruud heeft een moeilijk jaar achter de rug en woont sinds vorig jaar begeleid zelfstandig. Zijn netwerk is kleiner geworden. Hij heeft zin om dit weer uit te breiden. Ruud is erg enthousiast, zeer creatief, vol ideeën maar is snel het overzicht kwijt. Hij heeft een dis harmonieus IQ en zit erg in de details. Momenteel is Ruud zoekende naar hoe hij zijn leven verder in kan richten. En heeft hij zin om dingen te gaan ondernemen met een maatje.

Zijn interesses zijn: Kunst; zowel zelf beoefenen als zich er in te verdiepen. Hij leest en praat er graag over en gaat graag naar een museum. Hij kijkt graag voetbal. Is een filmfanaat en gaat graag naar de bioscoop. Hij is geïnteresseerd in voeding. Houdt van muziek, met name Ska en rock en roll. Sinds vorig jaar is hij een cursus kinderverhalen schrijven begonnen

Wat vraagt Ruud? 

Belangrijk is dat zijn maatje rustig en duidelijk is in de communicatie. Bij voorkeur is diegene van ongeveer dezelfde leeftijd, 1980 en is een vrouw.

Wordt jij enthousiast van alle interesses van Ruud en zou je kennis willen maken? regaeer dan snel!

 Wij bieden

  • een  mooie vrijwilligersplaats
  • een  eindejaarsgeschenk
  • verzekerd voor WA en ongevallen
  • reiskosten vergoeding
  • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
  • betrokken bijdrage bij de cliënten
  • volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected].
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via’ s Heeren Loo aangevraagd, deze is gratis.

 

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)