Ronnie zoekt een maatje die van voetbal en spelletjes houdt.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Deel activiteit
#42812
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Ronnie-zoekt-een-maatje-die-van-voetbal-en-spelletjes-houdt/42812 om je aan te melden

Samenvatting

Ronnie is een man die graag in het weekend samen met een maatje leuke activiteiten wil ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Ronnie? 
Ronnie is een man van 52 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Hij houdt van sport (voetbal) en spelletjes spelen zoals Yahtzee en Rummikub. Ronnie houdt van competitie. Hij vindt het leuk om naar voetbalwedstrijden te gaan, samen naar de Apenheul of een andere leuke activiteit samen te ondernemen. 
 
Ronnie kan heel goed praten maar daardoor wordt hij soms overschat. Naast dat Ronnie een hele behulpzame man is kan hij ook stress ervaren wat hij uit door scheldwoorden te gebruiken. Ronnie heeft diabetes.  
 
Lijkt het je leuk om Ronnie te leren kennen? Heb je zin om samen met Ronnie iets te ondernemen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met hem op pad! 
 
Wat vraagt Ronnie? 
Ronnie wil graag in de weekenden iets leuks gaan doen. 
De frequentie en de activiteit zal in overleg gaan. 
Ronnie zoekt een maatje die van voetbal en spelletjes houdt. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Ronnie zoekt een maatje die van voetbal en spelletjes houdt.
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)