Op zoek naar een muziek en schildermaatje!

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42378
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Op-zoek-naar-een-muziek-en-schildermaatje/42378 om je aan te melden

Samenvatting

Eddy zoekt een maatje die met hem wil schilderen en keyboard spelen

Uitgebreide omschrijving

Wie is Eddy?

Eddy is een man van 66 jaar oud met een matige verstandelijke beperking en autisme. Hij communiceert verbaal, is mobiel en zelfredzaam binnen de woongroep waar hij woont. Hij is graag creatief bezig en kan zich goed uiten in het schilderen. Vroeger kon hij op de keyboard korte liedjes spelen, maar dat lukt hem nu niet meer. Hij kan wel simpele ritmes naspelen. Eddy geniet van de aanwezigheid van mensen, maar houdt er niet van om aangeraakt te worden. Hij vindt nieuwe dingen spannend en kan hier zenuwachtig van worden. Hierin is hij goed te ondersteunen. Hij waardeert hulp en ontspant bij de juiste activiteit.

Wat vraagt Eddy?

Eddy is op zoek naar iemand die eens in de zoveel tijd voor hem op woensdag of zaterdag speciaal voor hem komt. Iemand die met hem wil schilderen. Dit hoeven geen kunstwerken te zijn, maar samen bezig zijn met het schilderen is voor hem ontspannend. En iemand die met hem keyboard kan spelen. Wellicht opnieuw de knoppen kan uitleggen met kleuren en samen genieten van de muziek.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)