Skip Navigation
Naledi zoekt een gezellig maatje die speciaal voor haar komt

Naledi zoekt een gezellig maatje die speciaal voor haar komt

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#62580
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Naledi-zoekt-een-gezellig-maatje-die-speciaal-voor-haar-komt/62580 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Naledi is een vrouw van 22 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze zou graag samen willen winkelen, een spelletje doen of zwemmen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Naledi? 

Naledi is een gezellige jonge vrouw van 22 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze woont binnen een woongroep in een woonwijk in Apeldoorn. Ze is mobiel en communicatief vaardig. Ze houdt van zwemmen, winkelen en spelletjes spelen. Dit zou ze graag met een maatje willen doen. 

Naledi heeft epilepsie. De vrijwilliger wordt een cursus aangeboden om hier mee om te kunnen gaan. 

 

Wat vraagt Naledi? 

Naledi vindt het gezellig als er iemand is die speciaal voor haar komt om leuke dingen te ondernemen. Iemand die geduld heeft en net als zij van gezelligheid houdt. Een vrijwilliger die met haar kan zwemmen, winkelen, een spelletje doet of iets anders gezelligs. Een vaste middag vanaf 14:30 zou heel fijn zijn. De dag en de frequentie kan in overleg. Kom jij speciaal voor haar? 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Naledi zoekt een gezellig maatje die speciaal voor haar komt