Martijn wil graag samen leuke dingen ondernemen

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42191
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Martijn-wil-graag-samen-leuke-dingen-ondernemen/42191 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie wil er eens in de 3 weken op zaterdag of zondag iets leuks met Martijn doen?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Martijn?

Martijn is een vrolijke, gezellige man van 39 jaar oud, die houdt van aandacht en leuke dingen samen doen. Dat kan van alles zijn; fietsen (driewieler) wandelen, naar de stad, bioscoop, bowlen, dagje uit naar Schiphol of iets anders. Martijn wordt erg blij van het samen ondernemen en heeft dan veel plezier. Het zal je een fijn gevoel geven als vrijwilliger.Hij heeft een matige verstandelijke beperking. Hij kan verbaal communiceren met ondersteuning van picto’s. Martijn is autistisch en heeft veel behoefte aan duidelijkheid en structuur. Hij kan soms boos worden als zaken niet duidelijk gaan of niet gaan zoals hij ze heeft bedacht.

Wat vraagt Martijn?

Eens in de 3 weken is Martijn een weekend op de woning. Hij zou het dan erg leuk vinden om samen leuke activiteiten te ondernemen.Zou jij het leuk vinden om eens in de 3 weken op zaterdag of zondag met Martijn iets leuks te ondernemen? Ben je geduldig, vriendelijk en enthousiast? Martijn heeft geen voorkeur voor een man of een vrouw. De leeftijd het liefst 25+.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Martijn wil graag samen leuke dingen ondernemen
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)