Marleen zoekt iemand om leuke activiteiten mee te ondernemen

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42185
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Marleen-zoekt-iemand-om-leuke-activiteiten-mee-te-ondernemen/42185 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Marleen zoekt iemand die met haar kleine activiteiten komt ondernemen waar ze zo van kan genieten

Uitgebreide omschrijving

Wie is Marleen?

Marleen is een jonge vrouw van 28 jaar met een matig verstandelijke beperking. Ze heeft humor en kan heerlijk lachen! Ze kan praten en op een normale manier communiceren. Ze kan zich goed redden, maar heeft hulp nodig bij het houden van overzicht. Ze loopt goed en fietst op een driewieler of tandem. Ze draagt beenspalken voor extra stabiliteit bij het lopen. Ze heeft een beperkt zicht waar rekening mee gehouden moet worden, bijvoorbeeld in het verkeer. Marleen houdt van gezelligheid en het samen doen van leuke dingen. Marleen woont binnen een woongroep waar de Christelijke identiteit erg belangrijk is.

Wat vraagt Marleen?

Het lijkt haar leuk om samen met een vrijwilliger leuke dingen te kunnen doen. Zoals samen naar buiten, ergens wat drinken, fietsen op de tandem, een boodschap doen of te zwemmen. Ze kan alle dagen, maar vooral de woensdagen en het weekend zou het leuk zijn voor haar om dingen te ondernemen. Ze heeft de voorkeur voor een vrouw, de leeftijd maakt niets uit. Marleen heeft het nodig om even haar verhaal bij iemand te kunnen doen. Een luisterend oor is dan prettig, maar het onderwerp naar het hier en nu brengen is ook belangrijk. Iemand die haar gedachten even kan verzetten zodat ze kan genieten van het hier en nu. Vanwege de Christelijke identiteit wordt er gevraagd naar iemand die ook Christelijk is of in ieder geval respect heeft voor dit geloof.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]eerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Marleen zoekt iemand om leuke activiteiten mee te ondernemen