Mark zoekt een rustig maatje

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42382
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Mark-zoekt-een-rustig-maatje/42382 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mark zoekt een maatje om samen een wandeling of muziek mee te maken

Uitgebreide omschrijving

Wie is Mark?

Mark is een man van 30 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Hij woont in een eigen appartement binnen een project waar hij ambulante ondersteuning krijgt. Hij heeft de diagnose PDD-NOS. Hij houdt van gezelligheid met vertrouwde bekende mensen. Hij vindt het moeilijk om een diepgaand contact op te bouwen. Mark heeft een diploma laborant, maar werkt nu op een dagbestedingsplek. Hij ziet er graag goed verzorgd uit en maakt zijn eigen muziek op de computer. Mark heeft behoefte aan duidelijkheid. Mark is psychosegevoelig. Te veel onduidelijkheid en drukte veroorzaken onrust en stress. Door hulp van ambulante medewerkers zal dit op tijd gesignaleerd worden zodat de vrijwilliger op de hoogte gebracht kan worden.

Wat vraagt Mark?

Mark zoekt iemand tussen de 20 en 40 jaar oud die op woensdag of dondermiddag met hem wil wandelen of muziek wil maken op de computer. Ook vindt hij het leuk om eens naar de bioscoop te gaan of samen thuis een film kijken. Iemand met een positieve, vriendelijke instelling. Iemand die kort en bondig iets duidelijk kan maken.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij of Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen