Mark zoekt een maatje voor het weekend

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Deel activiteit
#42709
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Mark-zoekt-een-maatje-voor-het-weekend/42709 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mark zoekt een “sterk” maatje om leuke activiteiten mee te doen in het weekend.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Mark?

Mark is een volwassen man van eind twintig. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, is zelfstandig in de adl en is volledig mobiel. Hij is graag in de aanwezigheid van anderen en houdt van gezelligheid. Hij heeft humor, oogt “normaal” en is makkelijk in de omgeving. Hij is erg snel tevreden en dankbaar. Mark is onzeker en dit vraagt de nodige begeleiding. Hier kunnen de begeleiders handvaten voor geven. De vrijwilligers coördinator heeft hier ook meer informatie over.

Wat vraagt Mark?

Mark vraagt een maatje voor het weekend. Dit kan eens in de zoveel tijd zijn. Iemand met een sterke persoonlijkheid, iemand die rustig is, geduld heeft en niet meegaat in de negatieve emoties van Mark. Met eenvoudige woorden en daden kan je een positieve omslag geven. Mark kan zichzelf niet goed vermaken en verveelt zich snel. Hij gaat niet uit zichzelf iets leuks doen. Vandaar dat een maatje gezellig zou zijn voor hem. Afhankelijk van de band die je met hem als vrijwilliger opbouwt kan je samen koffiedrinken op het terrein, wandelen in het bos, naar de bioscoop en tal van andere dingen. Echter zal de ene keer “dit” meer kans van slagen hebben dan “dat”.

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)