Mark wil graag muziek maken/luisteren met een maatje

1 uur/week
De Maten, Apeldoorn, Gelderland 7328 NS, Nederland
Zorg & Welzijn
1 plaats over.
Deel activiteit
#43594
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Mark-wil-graag-muziek-makenluisteren-met-een-maatje/43594 om je aan te melden

Samenvatting

Mark zoekt een rustig maatje die hem wil bezoeken

Uitgebreide omschrijving

Wie is Mark? 

Mark is een man van 33 jaar met een normaal IQ. Hij woont op zichzelf in een appartement en krijgt af en toe ambulante begeleiding van begeleiders van 's Heeren Loo. Hij is een rustige man, die niet van veel drukte om zich heen houdt, maar wel van gezelligheid. Hij vindt het leuk om 1 op 1 activiteiten met iemand te ondernemen. Hij ziet er graag verzorgd uit en is veel bezig met zijn uiterlijk. Hij draagt graag sieraden en meestal een pet. In zijn appartement is hij bezig met een kamer als muziekstudio in te richten. Hij maakt en luistert graag naar muziek, meestal hiphop. Hij maakt beats op zijn laptop. Naast muziek, wandelt hij graag, kijkt hij graag een film of drinkt hij een kop koffie met iemand. Hij heeft meerdere dagdelen in de week dagbesteding. Hij kan zich goed verplaatsen met de fiets of OV. Helaas gaat het niet altijd goed met hem. Bij drukte raakt hij snel overprikkeld. Als hij vel stress ervaart of een tijd niet goed slaapt, gaat hij zich niet goed voelen. De afgelopen jaren heeft hij meerdere psychoses gehad. Hij heeft PDD-NOS.  

 

Wat vraagt Mark? 

Mark zoekt een vrijwilliger die rustig, duidelijk, maar ook gezellig is. Iemand die met korte bondige zinnen kan praten. “Doe wat je zegt en zeg wat je doet” .Het liefst wil hij met een maatje muziek maken en luisteren. Ook zou hij graag samen af en toe een wandeling willen maken of naar de bioscoop willen gaan. Maar gewoon een bakje koffiedrinken bij hem thuis is ook fijn. Als vrijwilliger kan je terugvallen op zijn begeleider voor overleg of vragen. Belangrijk om te weten is dat zijn begeleider niet alle dagen werkt en dat het soms even kan duren voordat je kan overleggen. Als vrijwilliger moet je daarom wel zelfstandig genoeg zijn. 

De woensdagavond heeft zijn voorkeur, maar in overleg is een andere dag ook mogelijk. De frequentie is in overleg. 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid  

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Mark wil graag muziek maken/luisteren met een maatje
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)