Marijke gaat graag zwemmen!

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42214
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Marijke-gaat-graag-zwemmen/42214 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Marijke houdt van gezelligheid, wandelen en zwemmen.

Uitgebreide omschrijving

 

Marijke kort voorgesteld?

 

Marijke is een vrouw van 67 jaar. Ze houdt van gezelligheid. Ze zou graag van een vrijwilliger aandacht krijgen in de vorm van een wandeling over het mooie zorgpark of in de vorm van knutselen. Ook zou ze heel graag gaan zwemmen, dat is op een vaste tijd gereserveerd (dinsdagavond van 18.45-19.15 uur). Marijke is matig verstandelijk beperkt. Ze is redelijk zelfredzaam en kan verbaal communiceren. Ze kan in huis zelf met een rollator lopen, maar buiten de woning maakt ze gebruik van een rolstoel.

 

Wat vraagt Marijke?

 

Marijke woont in een woning met een aantal andere bewoners, ze zou graag een vrijwilliger hebben die met haar op stap gaat en haar wat 1 op 1 aandacht kan geven.

 

Wij bieden je

 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

 

Organisatie informatie

 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

 

Enthousiast?

 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.

 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)