Marchel zoekt gezelligheid

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42202
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Marchel-zoekt-gezelligheid/42202 om je aan te melden

Samenvatting

Houd jij van een lekkere wandeling met een gezellig praatje.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Marchel zoekt een leuke vrijwilliger die met hem op stap gaat. Een mooie wandeling met een gezellig gesprek. Marchel kan best lekker kletsen, maar hij vind het soms nog wat moeilijk om de goede contacten te leggen. Hij wil graag wat meer mensen leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld door eens een avond naar een bar te gaan of naar een gelegenheid waar hij mensen kan leren kennen. Marcel houdt van muziek luisteren en kan zelf ook goed zingen.

Wat vragen wij?
Een vrijwilliger die graag met Marchel naar buiten gaat. Een mooie wandeling maakt over het terrein of zelfs wat verder. Iemand die met hem kan kletsen. Een vrijwilliger die Marchel helpt om wat zekerder te worden van zichzelf en hem helpt met nieuwe contacten leggen.

Marchel is in de weekenden en avonden vrij. Marchel zoekt iemand die hem kan ondersteunen met het leren kennen van mensen.

Wij bieden je

 • Een mooie vrijwilligersplaats
 • Een eindejaarsgeschenk
 • Verzekerd voor WA en ongevallen
 • Reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
 • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
 • Betrokken bijdrage bij de cliënten
 • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
   
   Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)