Mannen gezocht die van aanpakken houden

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42186
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Mannen-gezocht-die-van-aanpakken-houden/42186 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een dagbestedingslocatie zijn wij op zoek naar mannen die samen met de cliënten naar klussen gaan op aanvraag

Uitgebreide omschrijving

Wat is het voor groep?

Service en onderhoud is een dagbestedingsgroep met mannen en vrouwen tussen de 25 en 61 jaar oud. De cliënten hebben allen intensieve begeleiding nodig. Een aantal heeft niet aangeboren hersenletsel, een aantal hebben een licht verstandelijke beperking en een aantal heeft een matig verstandelijke beperking. De deelnemers worden dagelijks gemotiveerd om samen met hun begeleider op pad te gaan voor klussen die worden aangevraagd. Dit kan bijvoorbeeld zijn; kleine verhuizingen, recyclen, opknappen van materialen, hout bewerking, spullen naar de stort brengen of vegen enz. De sfeer binnen de groep ademt een bruin café uit en er wordt veel buiten gezeten. Er is altijd een begeleider aanwezig. 

Wat wordt er gevraagd?

De groep is op zoek naar 1 of meerdere vrijwilligers voor de dinsdag/donderdag en vrijdag tussen 9:00-16:00 of een deel hiervan. De vrijwilliger moet stellig en vasthoudend zijn, humor hebben, passie voor het werk hebben en redelijk vitaal zijn. De vrijwilliger moet bereid zijn om de doelgroep te leren kennen en te accepteren. De voorkeur gaat uit naar een man.

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?  

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)