Madeleine zoekt een gezellige bezoekvrijwilliger

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42403
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Madeleine-zoekt-een-gezellige-bezoekvrijwilliger/42403 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken iemand voor deze 21 jarige vrolijke jonge dame, die het leuk vindt om met haar activiteiten te ondernemen in het weekend.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Madeleine? 

Madeleine is een vrolijke spontane meid van 21 jaar oud. Zij onderneemt graag van alles. Ze houdt van dansen, zingen en samen op pad gaan. Madeleine heeft autisme en veel behoefte aan duidelijkheid. Dus doe wat je zegt en zeg wat je doet. Ze heeft een licht verstandelijke beperking, communiceert prima en is volledig zelfredzaam.

Wie zoekt Madeleine?

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om bij haar op bezoek te komen en samen op pad wil gaan om gezellige activiteiten te ondernemen. Iemand die enige kennis over autisme heeft en duidelijk kan zijn en zich aan afspraken houdt. De voorkeur gaat uit naar een vrouw (leeftijd maakt niet uit) of een man boven de 30 jaar.

Wij bieden

  • een mooie vrijwilligersplaats
  • een eindejaarsgeschenk
  • verzekerd voor WA en ongevallen
  • reiskosten vergoeding
  • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
  • betrokken bijdrage bij de cliënten
  • volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Tijdsbesteding

Eens per 14 dagen/eens per maand in het weekend

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. Meld je aan via vrij[email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Madeleine zoekt een gezellige bezoekvrijwilliger
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)