Skip Navigation
 Maatje gezocht.

Maatje gezocht.

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42474
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Maatje-gezocht/42474 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Maatjes staan menselijkheid en gelijkwaardigheid centraal. Het draait om persoonlijk contact. Warmte, humor, aandacht, tijd, respect en begrip zijn belangrijk. Als Maatjes elkaar vinden, gebeurt er iets moois. Vriendschappen ontstaan, levens veranderen.

Uitgebreide omschrijving

Veel bewoners bij ’s Heeren Loo zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen. 

Als maatje ondernemen jullie samen activiteiten. De invulling is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de bewoner, maar ook wat jij als vrijwilliger kunt en wilt bieden. Wat jullie gaan doen kan per keer verschillen. Binnenshuis, zoals samen koffiedrinken, een spelletje doen of eten maken. Andere keren gaan jullie er samen op uit. Samen naar de bioscoop, nieuwe sneakers scoren in de stad, chillen in het park of naar de markt om een visje te eten. Of zomaar een eindje rijden met de auto… Het belangrijkste is dat jullie een klik hebben en je bereid bent om energie te steken in het opbouwen van een vertrouwensband. 

Elk mens is uniek; dat geldt ook voor onze cliënten. De één reageert direct enthousiast, de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De een houdt van gezelligheid, de ander gaat graag op stap. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt. De een is nagenoeg volledig zelfredzaam, terwijl de ander ondersteuning of begeleiding nodig heeft bij alles wat hij of zij wil ondernemen. Maar voor al deze cliënten geldt de behoefte aan persoonlijke aandacht. Die kun jij als vrijwilliger geven. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd.
Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen