Logeergezin voor Yassir gezocht

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Kinderen & Jongeren
1 plaats over.
Deel activiteit
#42700
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Logeergezin-voor-Yassir-gezocht/42700 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar een vast logeergezin voor een actieve jongen van 11 jaar, waar hij 1 keer per maand een weekend en in de zomervakantie 2 weken kan logeren.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Yassir?
Hij is een leuke, lieve jongen met humor. Yassir woont in een gezinshuis in een woonwijk in Apeldoorn. Hier woont hij samen met zijn gezinsbegeleiders, hun eigen kinderen en andere kinderen die worden opgevangen in het gezinshuis. Hij gaat naar een normale school en heeft daar vriendjes. Volgend schooljaar gaat hij naar de middelbare school. In de buurt heeft hij vriendjes waar hij graag mee voetbalt. Hij zit in een voetbalelftal waar hij keeper is. Hij legt makkelijk contact met andere kinderen. Hij houdt van spellen doen op zijn playstation.  
Verder houdt hij van voorlezen en van knuffelen. Hij heeft veel energie en wat last van concentratieproblemen en wordt snel overprikkeld.  
 
Wat wordt er gevraagd? 
Om de begeleiders van het gezinshuis te ontlasten, is het wenselijk dat alle kinderen een weekend per maand logeren bij een logeergezin. De gezinshuis-vrijwilliger neemt hem dan mee naar voetbal op zaterdag.  Hij zoekt een stabiele omgeving, liefst met jongens van zijn leeftijd waar hij mee kan spelen.  Liefst in een woonwijk zodat hij daar ook lekker buiten kan spelen met leeftijdsgenootjes. Hij zoekt iemand die liefdevol maar ook duidelijk kan zijn. Het liefst verblijft hij ook in de vakantie 2 weken bij het gezinshuis. 
 Mocht je interesse hebben, dan ben je welkom om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken om eens kennis te maken met het gezin.

Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een vaste vergoeding voor de onkosten
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering   
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Vacaturenummer 20.003 ’s Heeren Loo 

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)