Kom je eens kennismaken met een dagbestedingsgroep voor mensen met een ernstig meervoudige beperking

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42418
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Kom-je-eens-kennismaken-met-een-dagbestedingsgroep-voor-mensen-met-een-ernstig-meervoudige-beperking/42418 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die ons komen helpen op de dagbesteding voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Binnen ’s HeerenLoo Apeldoorn hebben wij een aantal dagbestedingslocaties voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. 5 dagen in de week of minder gaan onze cliënten met een ernstig meervoudige handicap naar dagbesteding.  Helaas is er door de werkdruk niet altijd tijd voor alle extra fijne dingen die voor de cliënten van meerwaarde zijn. Met die werkdruk duw je een rolstoel harder en met minder aandacht dan wanneer je de tijd kan nemen voor een fijne wandeling waarin je samen kan genieten. Met die werkdruk komt niet iedere cliënt aan de beurt voor een tut momentje waarin de nagels worden gelakt en er samen naar muziek wordt geluisterd. Vandaar dat wij op zoek zijn naar mensen die het juist leuk vinden om die extra aandacht kunnen bieden. Vrijwilligers vergroten het netwerk van onze cliënten en vergroten het levensgeluk!

Wat vragen wij?

Wij zijn ervan bewust dat het best spannend is om je zomaar aan te melden als vrijwilliger. Zeker als je geen ervaring hebt met mensen met een ernstig meervoudige beperking. Daarom bieden wij de mogelijkheid om eens mee te kijken met een ervaren begeleider. Even een kijkje in de keuken nemen zonder verdere verplichtingen. Wie weet word je er enthousiast van en kan je je inschrijven als vrijwilliger. Kom eventueel samen met je buurvrouw of vriendin en wordt duo-vrijwilliger! Heb jij een paar uurtjes per week over?

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Kom je eens kennismaken met een dagbestedingsgroep voor mensen met een ernstig meervoudige beperking